• System 90 skyltar i skyltvagn

Stolpe och snabbfäste i återvinningsbar aluminium. Fästet är fabriksmonterat på baksidan av den återvinningsbara plastskärmen. Med ett snabbt och enkelt handgrepp hängs den på rätt plats efter att stolpen ställts in i den stadiga foten, eller direkt i marken vid vägkanten, med vår speciella spetsstolpe.

Varför SYSTEM 90?

    Flera skyltar på samma stolpe och på båda sidorna samtidigt.

    Reducerar behovet av fötter och stolpar.

    Inga verktyg eller svåra arbetsmoment vilket minskar arbetstiden och behovet av verktyg.

    Många nyttiga tillbehör, tex. olika lättmetallställ, som anpassats för systemets snabbfäste.

Det sistnämnda underlättar hanteringen och ökar vägmärkets skydd vid lagring och transport, vilket verkar som en livstidsförlängande åtgärd. Således minskar både materialkostnaderna, arbetstiden och behovet av frakt och lagringsutrymme.

SYSTEM 90 är ett professionellt och genomtänkt koncept. Den långa livslängden och lätta hanteringen har gjort att, inte bara de största anläggningsföretagen, utan även de största uthyrningsföretagen använder fördelarna av detta system. Ett annat tillbehör är reflexgrindbrädan, som via sin nyckelhålsinfästning snabbt kan monteras på SYSTEM 90:s speciella nyckelhålsstolpe, där även skyltar kan fästas. Grindbrädan är försedd med ett gummi, i båda ändorna, så att marklutning inte längre är något hinder för en snabbt och enkel avstängning.